20.12.2010

AMORE

IOLANDA SI ANDREI DE LA "AMORE" AU O PIESA NOUA

AMORE - SOLI

9 comentarii:

  1. Doi tineri superbi. Sunt mandra ca desi am plecat din Romania, exista asemenea copii care ne fac sa nu uitam de Romania. Mirela - California

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ce tineri superbi...super interpretare. Andrei esti dulce foc. Si Iolanda e minunata. Succes !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti foarte talentati si a fost o onoare sa va difuzez piesele pe RADIO CHRISTAL.
    Succes
    DJ DANA

    RăspundețiȘtergere
  4. Pupici pleaca din Sibiu catre voi Iolanda si Andrei.Mult succes
    Cu drag Dominique

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu un raspuns, Andrei si Iolanda sunt impreuna si in afara lui "Amore"? Ca o combinatie cu Iolanda ar fi cadoul lui Mos Craciun anul asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Istrate nu crezi ca si noi vrem un cadou de la Mos Craciun? Cum crezi ca o poate imparti pe Iolanda? Cam ce parte ai vrea tu? Iolanda esti no.1 te-am vazut la Buzau. Andrei esti un fericit. Ai grija de ea. - Baietii melomani

    RăspundețiȘtergere
  7. GRUPUL "AMORE" ESTE FORMAT DIN IOLANDA ULMETEANU DIN CONSTANTA - 16 ANI SI ANDREI CIOBANU DIN BACAU - 20 DE ANI. SUNT LAUREATI A MAI MULTOR FESTIVALURI DE MUZICA USOARA. IN PREZENT SE PREGATESC CU MAESTRUL VIOREL GAVRILA SI SUNT IMPRESARIATI DE KIDS SHOW PRODUCTION. DACA SUNT IMPREUNA?...E O ENIGMA....

    RăspundețiȘtergere
  8. Maestre Cristian Alivej, doi tineri care va respecta mult si va iubesc vor sa va multumeasca, pe aceasta cale, pentru tot efortul depus de dvs. ca toate inregistrarile lor sa iasa super si sa aiba asa ecou la public. Ne bucura mult ca am placut celor care ne.au ascultat si promitem ca nici pe viitor nu.i vom dezamagi. Iar dvs., maestre, acum, in preajma sarbatorilor de iarna si cu ocazia zilei numelui nu va dorim decat sa fiti sanatos, fericit, sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei care va sunt dragi, fie ca noul an care vine sa va aduca numai impliniri si sa ramaneti acelasi om deosebit pe care noi l.am cunoscut.LA MULTI ANI !!!.
    De asemenea, dorim sa trimitem tuturor prietenilor, colegilor, profesorilor, tuturor sustinatorilor nostri si nu in ultimul rand staff-ului de la Kids Show Production, acum de sarbatoarea nasterii Mantuitorului,un gand curat, o urare de mult bine, venita din suflet si speranta ca maine va fi mai frumos decat azi, CRACIUN FERICIT tuturor si un an nou plin de bucurii si realizari.
    Va multumim din inima pentru mesajele de apreciere pe care ni le-ati adresat, a fost o imensa bucurie sa vedem cum cantecul nostru a ajuns la inima dvs..
    Cu mult drag, grupul AMORE (Iolanda si Andrei)

    RăspundețiȘtergere
  9. "Soli"-il titolo della canzone,ma nella vita,mai soli!!Sunteti inconjurati de o multime de persoane care va iubesc si va asculta cu placere,atat in Romania cat si aici in Italia!Sunteti superbi,multa bafta in continuare!!

    RăspundețiȘtergere