24.10.2011

Fashion week la Andantino

In week-end a avut loc la Bucuresti o noua editie a Fest. Andantino. Copii multi, interpretari frumoase si un mare trofeu - Madalina Cernat. O frumoasa si talentata solista din Baicoi ( Prahova ). Mini vedeta va inregistra un cd editat de noi la inceputul anului 2012. O intamplare nefericita a umbrit acest eveniment. Johnny Badulescu venit special de pe scena " Io canto " din Italia pentru a sustine un recital, fiind detinatorul trofeului Andantino, a fost dat efectiv afara datorita faptului ca nu avea costum. Nu stiam ca festivalul a devenit intre timp Andantino Fashion Week. Pacat !!! Oare Al Bano a pus problema vestimentatiei lui Johnny cand au cantat impreuna? http://www.video.mediaset.it/video/io_canto/big/245786/al-bano-il-mio-concerto-per-te.html

Iar ne dam singuri in cap....si iar "apreciem" valorile autohtone. Sau poate trebuia sa fie vestimentat in ofiter ca tot se canta pe "campul de lupta" de la CCA. Incet dar sigur ne departam de tot ce inseamna valoare in Romania. Felicitari domnilor organizatori !!!

Ai un comentariu ? Posteaza-l aici !!!

Johnny Badulescu - La nostra favola


2 comentarii:

  1. E rusinos ca un copil nu a fost lasat sa cante pe o scena,indiferent de motiv.Si asta nu e prima data cand se intampla la un festival.Doar ca altii copii nu aveau palmaresul lui Johny si nimeni nu s-a sesizat.
    Sa chemi un copil sa vina din Italia ,unde a avut un succes rasunator ,si sa nu-l lasi sa cante mi se pare ABERANT.Doar la noi se poate intampla asta ca doar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
    Stimati organizatori v-ati pus intrebarea de ce acest copil nu a venit imbracat la costum?I-ati spus cumva sa vina in costum cu papion si nu a venit?Sunt curioasa ce ar fi cantat.Inchipuiti-va ca ar fi cantat o lume minunata imbracat in costum si papion.Ma apuca rasul zau asa.
    Dar v-ati pus intrebarea daca parintii aveau posibilitatea sa-i cumpere un costum?(nu vreau sa jignesc familia Badulescu cu afirmatia mea)Tinand cont ca noi parintii facem sacrificii imense pt ca sa participe copiii la festivaluri,se poate intampla ca uneori tinutele sa lase de dorit.
    Era un cantec:
    "Nu conteaza cat de lung ai parul
    Conteaza cum si ce gandesti"
    Asa si aici nu are nici o importanta in ce esti imbracat atata timp cat tu ca artist mergi pe o scena sa canti nu sa faci parada modei.
    Si ma mai intreb daca acest Festival il invita si pe Al Bano in recital ,nu-l lasa sa intre pe scena daca nu avea costum cu papion?
    Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar dragi parinti alegeti cu grija festivalurile la care participa copiii d-voastra.Pana una alta noi parintii "sponsorizam" ca sa zic asa toate aceste festivaluri si de cele mai multe ori zarurile sunt aruncate pana la concurs.
    Johny nu fi suparat ca nu ai cantat.Acesti oameni nu merita sa-si faca publicitate pe spatele tau.Mult succes in Italia.

    RăspundețiȘtergere