22.11.2010

AMORE ( IOLANDA ULMETEANU & ANDREI CIOBANU )


AMORE - VIVO PER LEI


AMORE - POVESTEA NOASTRA


5 comentarii:

  1. Doua voci minunate, sensibile, doi copii superbi. Poarta cu ei profesionalismul dlui. Viorel Gavrila. Felicitari dl. Vali pentru ca promovati adevaratele valori. Succes Amore !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Amore, sunt indragostita de voi, v-am vazut la Buzau, dar nu exista nici o filmare pe youtube cu duetul Amore. Sunt putin geloasa pe Iolanda, dar imi dau seama ca Andrei fara ea nu ar fi Amore. Asa ca imi va trece. Oricum sunteti bestiali. Doi tineri frumosi. Adina

    RăspundețiȘtergere
  3. Doi copii talentati, am fost si eu cu ei prin festivaluri. Chiar au valoare. Si ideea dlui. Vali sa ii uneasca intr-un grup a fost geniala. Abia asteptam sa-i vedem pe marile scene din tara. Piesele sunt super misto. Dl. Vali asteptam cu nerabdare sa va revedem la fest. de la Focsani. Si pe gemenele de la Diaden le felicitam pentru piesa in italiana. Sunt tari fetele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Amore, ce cuvant superb, dar mai ales ce tineri minunati. Mereu apreciez acesti copii care au in repertoriul lor piese de suflet, piese care ne-au marcat tineretea, piese pe care ne-am indragostit, am sarutat prima oara. Bravo Iolanda si Andrei. Felicitari parintilor si profesorilor vostri care v-au calauzit drumul si educatia. Despre dl. Vali.....asteptam cd-ul Maestre, cu siguranta va fi un succes. Poate faceti o lansare si la Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce voci minunate!! Bravo Iolanda,bravo Andrei! Sper sa va aud cat mai des si pe aici in Italia! Multa bafta in continuare!!

    RăspundețiȘtergere