20.11.2010

UN FESTIVAL CU "DEDICATIE"






































ASEARA INTR-O ATMOSFERA DE ADEVARATA COMPETITIE MUZICALA S-AU DECERNAT PREMIILE FESTIVALULUI NATIONAL "FLORENTIN DELMAR" - FOCSANI 2010. VALOAREA CONCURENTILOR NU A FOST UNA CARE SA RIDICE MARI PRETENTII, CUM SPUNEA SI MAESTRUL HORIA MOCULESCU : " MULTI DINTRE CONCURENTI SUNT IN REAL REGRES, POATE STRESUL SI RUTINA ATATOR COMPETITII LA CARE AU PARTICIPAT SI-A SPUS CUVANTUL " ASA CA DUPA UN RECITAL FENOMENAL AL MARELUI GABI COTABITA, CARE A TINUT SALA MINUTE IN SIR IN PICIOARE, APLAUDANDU-L, SI DUPA CE NE-AM BUCURAT VIZUAL DE PREZENTA FRUMOASEI ALEXANDRA VELNICIUC, JURIUL FORMAT DIN STEFAN NAFTANAILA ( RADIO ROMANIA ), LIVIU TOPALA ( REFERENT ), GABRIEL COTABITA, VIOREL GAVRILA ( COMPOZITOR ), VALENTIN GHEORGHITA ( DIRECTORUL FESTIVALULUI ) SI MAESTRUL MOCULESCU AU DECIS :
* LOCUL III. - BERNICE CHITIUL - BISTRITA
* LOCUL II. - COSMIN DRAGOMIR - FOCSANI
* LOCUL I. - TEODOR MANCIULEA - RM. SARAT
* PREMIUL SPECIAL "PLAY STUDIO RECORDING" - VERONICA ADINA MARIN - FOCSANI
* PREMIUL "FLORENTIN DELMAR" PENTRU CEA MAI BUNA INTERPRETARE A UNEI PIESE A REGRETATULUI COMPOZITOR - RUXANDRA DRAGOMIR - CALARASI ( FIE VORBA INTRE NOI, MERITA MARELE TROFEU )
* TROFEUL "FLORENTIN DELMAR" - LEVENT SALI - CONSTANTA

4 comentarii:

  1. Daca evolutia baiatului care a castigat trofeul este de Fest. Delmar, inseamna ca juriul a ascultat altceva. Sau poate a ajuns coruptia si in acest prestigios eveniment. O voce ce nu merita nici sa intre in finala. Dar in tarisoara asta totul este posibil. Pacat de voci ca Bondoc, Gherghina, Muntenas ca nu au avut loc de "micile invarteli". Rusine !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un festival cu traditie, ingropat de o jurizare mai mult decat suspecta, vorba articolului, cu "dedicatie". Ca parinte cu un copil care se pregateste de mult timp, iti e cam greata dupa o asemenea jurizare. Si atunci te gandesti sa mergi pe drumul Innei, decat sa suferi prin concursuri care nu reflecta valoarea copiilor. Dar poate o reflecta dar juriul este reflectat de alte " interpretari ". Cum este cu corectitudinea dle. Moculescu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Ruxy, ai meritat acest premiu. Cat despre trofeu....NO COMMENT !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oare nu a vazut sau auzit nimeni din juriu ca "trofeistul" a uitat versurile ? Era totusi un festival renumit si de inalta tinuta artistica pana saptamana trecuta, cand l-ati facut praf. Cam asa se intampla in arta romaneasca. de aceea se sinucid si soprane si actori, in curand si concurentii talentati de la asemenea manifestari, copii care nu au loc la premii de "aranjamente" si "amicitii". Rusine !

    RăspundețiȘtergere