15.08.2011

LA MULTI ANI MARIA !!!



"Daca D-zeu ti-a dat har sa fii pictor, nu poti sa te faci cantaret. Mie imi place sa cant si daca imi place, nu pot sa zic ca-i greu, chiar daca ar fi. Eu sunt foarte, foarte pasionata, o sa fac muzica si atat. Ma simt in largul meu pe scena".

La 4 ani a inceput sa cante oriunde se afla, inclusiv in autobuz. Lumea era amuzata, era curioasa, intorcea capul dupa ea, observau un copil atat de mic, bine imbracat, curat…realizau pe loc ca era vorba de o pasiune si nu ca era pusa de cineva. Micuta artista din Galati s-a înscris pentru audiţiile concursului "Te lascio una canzone" de la Rai Uno şi, după ce organizatorii au ascultat-o prin intermediul înregistrărilor de pe canalul youtube, au chemat-o pentru a da probe "live".
Juriul a rămas impresionat de cele patru piese pe care le-a interpretat, respectiv „My heart will goes on", „Caruso", „Mamma" şi „Nessuno mi puo giudicare". Cu interpretarea piesei „Caruso", Maria i-a cucerit total pe membrii juriului deoarece, la final, toţi cei cinci membri au aplaudat-o şi au strigat spre ea „Brava!". Cum noul sezon al emisiunii va începe în luna septembrie, Maria a demarat şi ea pregătirile alături de profesorii ei de muzică.
Emisiunea „Ti lascio una canzone" este una din cele mai urmărite producţii de varietăţi ale postului de televiziune italian în care apar copii şi tineri talentaţi cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani. Toţi sunt selectaţi în urma unor probe dure întrucât în cadrul programului ei cântă cu o orchestră şi numai în limba italiană.
Anul trecut, alte două românce - Mădălina Lefter şi Andreea Olariu - s-au bucurat de succes pe meleaguri italiene
Maria va putea fi văzută pe cunoscutul post de televiziune din Italia pe 17 septembrie.
La multi ani Maria !!! Ascult-o pe Maria la "Mini vedeta zilei" si trimite-i un mesaj Mariei aici pe blog.

Un comentariu: